Neem contact op via ons contactformulier of via 088-0780780

Hoe werkt aanmelden?

Nadat je een locatie hebt gevonden en misschien ook een rondleiding hebt gehad, weet je het zeker: TintelTuin voelt goed. Dit zijn de stappen die je nu volgt:

  1. Kies tussen dagopvang en buitenschoolse opvang
  2. Kies je gemeente
  3. Kies je gewenste locatie (vul eventueel meerdere locaties in bij opmerkingen)
  4. Vraag kinderopvangtoeslag aan
  5. Indien je een (toekomstig) medewerk(st)er bent bij TintelTuin, meldt dit dan in het opmerkingenveld tijdens het inschrijven

Kinderopvangtoeslag aanvragen

Fijn om te weten: je hebt waarschijnlijk recht op kinderopvangtoeslag. Welke regels er gelden en hoe je de hoogte berekent, lees je bij onze veelgestelde vragen. Loop geen toeslag mis en vraag op tijd kinderopvangtoeslag aan!

Kinderdagverblijf of peuteropvang opzeggen

Dit is in de meeste gevallen niet nodig. De opvang verloopt automatisch op de 4e verjaardag van je kind. Als je kind in de schoolvakantie 4 wordt, kun je proberen de kinderopvang te verlengen tot het einde van de vakantie.

We kunnen hier helaas geen garantie op geven. Stopt je kind voor zijn 4e jaar bij het kinderdagverblijf? Dan geldt er een opzegtermijn van 1 maand.

Buitenschoolse opvang opzeggen

Ook je overeenkomst met de buitenschoolse opvang (BSO) loopt automatisch af. Afhankelijk van je overeenkomst is dit op de laatste schooldag of de laatste dag van de zomervakantie. Stopt je kind eerder bij de BSO? Dan geldt een opzegtermijn van 1 maand.