Voor vragen omtrent werken bij TintelTuin bel: 088-0780780

1. Solliciteren

In je cv en korte motivatie horen we graag waarom je interesse hebt in TintelTuin en de vacature. Na je sollicitatie ontvang je een mail en kun je een account aanmaken in ons sollicitantenportal. Via dit portal kun je je sollicitatieproces volgen.

2. Screening brief en CV

Onze recruiters kijken of je voldoet aan de eisen van de vacature. Ze zullen waar nodig om aanvullende informatie vragen, zoals verplichte diploma’s. Is alles in orde? Dan gaan we samen verder naar de volgende stap.

3. Online kennismaking

Tijd om (online) kennis te maken. Onze recruiters plannen met jou een eerste kennismaking via Microsoft Teams. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen.

4. Sollicitatiegesprek

Na de (online) kennismaking plannen we een gesprek in met de leidinggevende van de plek waar je hebt gesolliciteerd. We gaan in gesprek over TintelTuin, over jou en of en hoe we bij elkaar passen. Allebei enthousiast? Dan zetten we de volgende stap.

5. Meedraaien op locatie (wanneer van toepassing)

Je mag een paar uur meedraaien op een groep, zodat je een goede indruk krijgt van werken bij TintelTuin en we verder kunnen onderzoeken of TintelTuin jouw plek is.

6. Een nieuwe baan, gefeliciteerd!

Hierna heb je contact met de recruiter om de laatste dingen te regelen, zoals je arbeidsvoorwaarden, referentiecheck, diploma’s, VOG, registreren in het personenregister. En dan is het tijd om je contract te tekenen. Welkom op je nieuwe plek!

Vind snel je droombaan

Geef je voorkeuren aan en vind de baan die bij je past. Niet wat je zoekt? Probeer een open sollicitatie.

Heb je een vraag?

Neem contact op met:

één van onze recruiters

werkenbij@tinteltuin.nl