Voor vragen omtrent werken bij TintelTuin bel: 088-0780780

Groei, geniet en leer bij TintelTuin.

Groeien en bloeien

Jij zorgt voor schone bedjes en een schone omgeving en je helpt met het voorbereiden van de lunch. Zodat jullie als team kunnen doen waar jullie goed in zijn: kinderen helpen groeien en bloeien. 

Werken dichtbij huis

TintelTuin is een grote organisatie en biedt op meer dan 90 locaties opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar. We zijn actief in de regio’s Amsterdam, Zaanstreek en Waterland. Zo is er altijd een locatie bij jou in de buurt. 

Echte teamspelers

Bij TintelTuin werken betrokken en gemotiveerde mensen met het hart op de juiste plek. Echte teamspelers. En dat is precies wat ons samen zo sterk maakt. Als collega waarderen we jou om wie je bent en wat je betekent voor de kinderen. We organiseren regelmatig ontmoetingen en vieren samen bijzondere mijlpalen.

Lekker in je vel

De allerbeste zorg voor de kinderen begint met de allerbeste zorg voor onze eigen mensen. Want jij bent op je best als je zelf lekker in je vel zit, plezier hebt in je werk en je gezien en gehoord voelt. Ons eigen vitaliteitsprogramma helpt daarbij: van huiskamercoaches waarmee je je persoonlijke zorgen kan bespreken tot en met sporten met korting.

“Ik voel me thuis, heb lieve collega’s en kan makkelijk op de locatie komen. Dat vind ik allemaal erg fijn.”

 

Benafsha – huishoudelijk ondersteuner

Salaris & arbeidsvoorwaarden

We bieden jou natuurlijk een salaris conform de cao-kinderopvang, maar daar bovenop bieden we je nog vele mooie extra’s.

Vind jouw plek bij TintelTuin