Voor vragen omtrent werken bij TintelTuin bel: 088-0780780

TintelTuin. Jouw plek.

Je bent thuis als je je op je plek voelt. En dat geldt ook voor waar je werkt. TintelTuin is zo’n plek. Daar ga je elke dag met plezier naartoe omdat je je gezien, gehoord en gewaardeerd voelt. Omdat je deel uitmaakt van een hecht team. En omdat je voelt dat je mooi en belangrijk werk doet: kinderen spelenderwijs helpen groeien. Terwijl je zelf ook alle ruimte krijgt om te groeien en te bloeien.

TintelTuin kinderopvang. Poppetje met pijl.
Werken bij TintelTuin. Jouw plek.

Groeien & bloeien

Bij TintelTuin krijgen niet alleen de kinderen, maar ook jij alle ruimte om te groeien en te bloeien. Zo kun je bij ons altijd blijven leren en nog beter worden in je werk. Wij zijn er om al je talenten te helpen ontplooien.

TintelTuin opleiding voor pedagogisch medewerkers

Met onze eigen opleiding word je in maximaal anderhalf jaar een echte TintelTuin professional. En ben je helemaal up to date in ons vakgebied. En dat blijf je ook, dankzij onze regelmatige bijscholing, je eigen nieuwsgierigheid en je wil om te groeien.

Volop doorgroeimogelijkheden

Heb je ambities om door te groeien? Dat kan. We zijn een grote organisatie met een duidelijk loopbaanpad: pedagogisch assistent (schaal 3), pedagogisch medewerker in opleiding (schaal 5), pedagogisch medewerker (schaal 6), pedagogisch medewerker VE (schaal 7), senior pedagogisch medewerker (schaal 7), assistent leidinggevende (schaal 8) en locatiemanager (schaal 10). En wil je vanaf een locatie doorgroeien naar kantoor? Dat kan ook.

Je talenten benutten en ontwikkelen

Wil je je verder ontwikkelen? Graag. In overleg met jouw leidinggevende geef je invulling aan jouw wensen en ambities. We bieden je volop mogelijkheden om trainingen en cursussen te volgen.

Gezonde en blije medewerkers

Wij zijn er om kinderen de allerbeste zorg te geven. Dat betekent automatisch dat we ook goed voor onze eigen mensen zorgen. Zodat je altijd lekker in je vel zit, met plezier aan het werk bent en je gezien en gehoord voelt. Daar doen wij alles voor.

Bijvoorbeeld met een speciaal vitaliteitsprogramma. Daarin leer je meer over voeding, energie, beweging, rust, slaap, zingeving en werkgeluk. En er zijn ook altijd allerlei leuke en boeiende activiteiten die bijdragen aan jouw gezondheid, en die van de kinderen. En gaat het even wat minder op werk, of privé, dan zijn we er ook voor je. Bijvoorbeeld met ondersteuning van huiskamercoaches waarmee je in vertrouwen jouw persoonlijke zorgen kunt bespreken.

Tijdens de dag van de pedagogisch medewerker zetten we al onze collega’s in het zonnetje. En ook bij bijzondere mijlpalen verrassen we je graag. Bijvoorbeeld met toegang tot de app ‘Alleo’ die je korting geeft bij het boeken van vakanties, maar ook bij sportscholen en webwinkels zoals H&M, Zalando, bol.com en nog veel meer.

Arbeidsvoorwaarden

Bij TintelTuin waarderen we wie je bent en wat je voor ons betekent. Daarom bieden we je de beste arbeidsvoorwaarden, een salaris conform de CAO Kinderopvang met daarbovenop nog een flink aantal mooie extra’s.

Vind jouw plek bij TintelTuin

Pedagogisch medewerker Flexpool

(0-36 uur)
€ 2.539 - € 3.489
Bekijk vacature

Pedagogisch medewerker – verticale groep – KDV Johanna Margaretha

(27-36 uur)
€ 2.489 - € 3.421
Bekijk vacature