Voor vragen omtrent werken bij TintelTuin bel: 088-0780780

Groeien en bloeien

Bij TintelTuin krijg je als professional alle vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk zelf vorm te geven. Om je vak uit te oefenen. En daar steeds beter in kunt worden. Op een manier die bij jou past.  

We gaan voor kwaliteit

Zorgen dat kinderen tot bloei kunnen komen en spelenderwijs opgroeien, is het mooiste wat er is. En daar doen we alles voor. Dat zie je onder andere terug in ons meerjarenplan, onze pedagogische visie en in de inrichting van onze locaties en ons hoofdkantoor in Amsterdam. 

Echte teamspelers

Bij TintelTuin werken betrokken en gemotiveerde mensen met het hart op de juiste plek. Teamspelers. En dat is precies wat ons zo sterk maakt. Collega’s versterken en vertrouwen elkaar en voelen zich verbonden met TintelTuin. We organiseren regelmatig ontmoetingen en vieren samen bijzondere mijlpalen.

Blijven leren en ontwikkelen

Zoek je een plek waar jouw talenten optimaal tot hun recht komen? En waar je ze verder kunt ontwikkelen op een manier die bij jou past? TintelTuin is die plek. Met meer dan 40 jaar ervaring zijn we een begrip op het gebied van kwalitatief hoogstaande kinderopvang en dat willen we ook in de toekomst waar kunnen maken. Saai zal het dus niet worden.

Lekker in je vel

Je bent op je best in je vak als je lekker in je vel zit. We doen er alles aan om je daarbij te helpen. Met werk dat matcht met jouw talenten tot fijn contact met collega’s. Bovendien bepaal je zelf waar je werkt: thuis of op ons prachtige kantoor in Amsterdam. 

“Werken voelt hier niet als werken. Er is geen dag geweest dat ik niet met plezier naar m’n werk ging. In mijn functie komen mijn kennis van juridische dienstverlening en pedagogiek heel mooi samen. Hier is echt aandacht voor mijn talenten en wensen.”

Fleur – medewerker HR

Wie wij zijn

Nieuwsgierig wie TintelTuin is, wat we doen en waar we vandaan komen?

Salaris & arbeidsvoorwaarden

We bieden jou natuurlijk een salaris conform de cao-kinderopvang, maar daar bovenop bieden we je nog vele mooie extra’s.

Vind jouw plek bij TintelTuin