Voor vragen omtrent werken bij TintelTuin bel: 088-0780780

Pedagogisch medewerker bij TintelTuin. Jouw plek.

Groeien en bloeien

Bij TintelTuin kun je zonder diploma aan de slag. Want je hebt altijd gekwalificeerde en ervaren pedagogisch medewerkers naast je staan. Samen dragen jullie bij aan de ontwikkeling en groei van onze kinderen.  

Echte teamspelers

Bij TintelTuin werken betrokken en gemotiveerde mensen met het hart op de juiste plek. Echte teamspelers. En dat is precies wat ons samen zo sterk maakt. Als collega waarderen we jou om wie je bent en wat je betekent voor de kinderen. We organiseren regelmatig ontmoetingen en vieren samen bijzondere mijlpalen.

Je talenten benutten

Wij geloven in jouw talenten. En we vinden het belangrijk dat die optimaal tot hun recht komen. Je kunt trainingen en cursussen volgen om je pedagogische kwaliteiten te vergroten. Heb je ambities om door te groeien naar pedagogisch medewerker? Dat kan ook, we helpen je daar graag bij.  

Lekker in je vel

De allerbeste zorg voor de kinderen begint met de allerbeste zorg aan onze eigen mensen. Want wij geloven dat jij pas goed voor onze kinderen kan zorgen als je lekker in je vel zit, plezier hebt in je werk en je goed verzorgd, gezien en gehoord voelt. Ons eigen vitaliteitsprogramma helpt je daarbij: van huiskamercoaches waarmee je je persoonlijke zorgen kunt bespreken tot en met sporten met korting.

Ik kwam hier bij TintelTuin in een warm bad terecht. Elke dag als ik thuiskom van werk vragen m’n kinderen: was het weer zo’n leuke dag mam? Ik heb het hier gewoon enorm naar m’n zin.” 

José – pedagogisch assistent

Salaris & arbeidsvoorwaarden

We bieden jou natuurlijk een salaris conform de cao-kinderopvang, maar daar bovenop bieden we je nog vele mooie extra’s.

Kinderdagverblijf

Bij de kinderdagverblijven van TintelTuin kun je op horizontale en verticale groepen werken, met kinderen van 0 tot 4 jaar.  

Onze pedagogische visie & manier van werken

Kinderopvang is meer dan alleen opvang. Wij willen bijdragen bij aan de groei en bloei van kinderen. Dat zie je terug in onze pedagogische visie en manier van werken.

Vind jouw plek bij TintelTuin

Bijbaan in de kinderopvang- Amsterdam Noord/ Zaanstreek

(0-24 uur)
€ 2.539 - € 3.489
Bekijk vacature