Voor vragen omtrent werken bij TintelTuin bel: 088-0780780

Pedagogisch medewerker bij TintelTuin. Jouw plek.

TintelTuin.

Jouw plek.

Groeien en bloeien

Je draagt bij aan de ontwikkeling van ons beleid of je verzorgt zelf trainingen. Daar krijg je alle ruimte voor, want je staat niet op de groep, maar je coacht vaste groepen met je expertise en bevlogenheid. Zo zorg je ervoor dat pedagogisch medewerkers in hun kracht staan. En jij zelf ook..

We gaan voor kwaliteit

Kinderen tot bloei zien komen en ze spelenderwijs zien opgroeien, is misschien wel het mooiste wat er is. En daar doen we alles voor. Kwaliteit staat daarbij voorop. Dat zie je onder andere terug in ons meerjarenplan, onze pedagogische visie en beleid en in de inrichting van onze locaties en ons hoofdkantoor in Amsterdam.  

Echte teamspelers

Bij TintelTuin werken betrokken en gemotiveerde mensen. Je bent onderdeel van een warm en bevlogen team van pedagogisch coaches. Waarmee je veel kennis en ervaringen uitwisselt. Bovendien werk je samen met de locatiemanager, senior pedagogisch medewerkers en pedagogisch medewerkers van de locaties waarvoor jij verantwoordelijk bent.  

Blijven leren en ontwikkelen

Je kunt pas echt goed medewerkers coachen als er ook goed voor jou wordt gezorgd. Zodat je lekker in je vel zit, elke dag plezier hebt in je werk en je gezien en gehoord voelt. Daar doen we veel voor: van werkzaamheden die matchen met je talenten tot fijn contact met collega’s. 

Lekker in je vel

De allerbeste zorg voor de kinderen begint met de allerbeste zorg aan onze eigen mensen. Want wij geloven dat jij pas goed voor onze kinderen kan zorgen als je lekker in je vel zit, plezier hebt in je werk en je goed verzorgd, gezien en gehoord voelt. Ons eigen vitaliteitsprogramma helpt je daarbij: van huiskamercoaches waarmee je je persoonlijke zorgen kunt bespreken tot en met sporten met korting.

Het is heerlijk om in de wereld van kinderen te mogen zijn, met ze mee te spelen, ze te observeren en te zien groeien. De open gesprekken met de pedagogisch medewerkers zijn ook hoogtepunten. Dat is waar ik het voor doen: mensen laten bloeien en alles uit anderen en mezelf halen”

Corinne  – pedagogisch coach

Salaris & arbeidsvoorwaarden

We bieden jou natuurlijk een salaris conform de cao-kinderopvang, maar daar bovenop bieden we je nog vele mooie extra’s.

Opvangsoorten & doelgroepen

Bij TintelTuin kun je op allerlei groepen werken, van 0 tot 13 jaar. Op het kinderdagverblijf, de peuterspelen/voorschool en de BSO.

Onze pedagogische visie & manier van werken

Kinderopvang is meer dan alleen opvang. Wij willen bijdragen bij aan de groei en bloei van kinderen. Dat zie je terug in onze pedagogische visie en manier van werken.

Meer dan 90 locaties

TintelTuin is een grote organisatie met meer dan 90 locaties in de regio’s Amsterdam, Zaanstreek en Waterland. Bovendien hebben we IKC’s waar we opvang en onderwijs combineren. 

Vind jouw plek bij TintelTuin

Pedagogisch beleidsmedewerker/coach

(24-32 uur)
€ 3.399 - € 4.635
Bekijk vacature