Voor vragen omtrent werken bij TintelTuin bel: 088-0780780

Pedagogisch medewerker bij TintelTuin. Jouw plek.

Groeien en bloeien

Samen met de locatiemanager run je je eigen locatie. En tegelijkertijd houd je feeling met werken op de groep. Bij TintelTuin kun je jouw leidinggevende kwaliteiten ontdekken en verder ontwikkelen. 

Echte teamspelers

Bij TintelTuin werken echte teamspelers. Op je locatie werk je nauw samen met de locatiemanager en sterke teams op de groepen. Bovendien heb je nauw contact met collega’s van het hoofdkantoor. Zij helpen je bij het vinden van nieuwe collega’s en met belangrijke thema’s als onboarding, ontwikkeling en vitaliteit, zodat jij je volledig kan focussen op je team en je taken als assistent leidinggevende. 

Blijven leren en ontwikkelen

Wij vinden het belangrijk dat jouw talenten optimaal tot hun recht komen. Onder de vleugels van jouw locatiemanager leer je hoe je zelfstandig een locatie runt. Zo krijg je bij TintelTuin alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en uit te groeien tot locatiemanager in schaal 10. En wil je doorgroeien naar kantoor? Ook dat kan.  

Lekker in je vel

De allerbeste zorg voor de kinderen begint met de allerbeste zorg voor onze eigen mensen. Want jij bent op je best als je zelf lekker in je vel zit, plezier hebt in je werk en je gezien en gehoord voelt. Ons eigen vitaliteitsprogramma helpt daarbij: van huiskamercoaches waarmee je je persoonlijke zorgen kan bespreken tot en met sporten met korting.

“Van mijn locatiemanager leer ik alle kneepjes van het vak, we trekken samen op. En als zij niet aanwezig is, dan ben ik verantwoordelijk voor onze locatie. Dat geeft wel een kick.”   

Amanda – assistent leidinggevende

Salaris & arbeidsvoorwaarden

We bieden jou natuurlijk een salaris conform de cao-kinderopvang, maar daar bovenop bieden we je nog vele mooie extra’s.

Onze pedagogische visie & manier van werken

Kinderopvang is meer dan alleen opvang. Wij willen bijdragen bij aan de groei en bloei van kinderen. Dat zie je terug in onze pedagogische visie en manier van werken.

Meer dan 90 locaties

TintelTuin is een grote organisatie met meer dan 90 locaties in de regio’s Amsterdam, Zaanstreek en Waterland. Bovendien hebben we IKC’s waar we opvang en onderwijs combineren. Bij TintelTuin kun je op allerlei groepen werken, van 0 tot 13 jaar. Op het kinderdagverblijf, de peuterspelen/voorschool en de BSO.

Vind jouw plek bij TintelTuin

Pedagogisch medewerker Flexpool

(0-36 uur)
€ 2.539 - € 3.489
Bekijk vacature