Voor vragen omtrent werken bij TintelTuin bel: 088-0780780

Werken bij TintelTuin. Jouw plek.

Groeien en bloeien

Bij TintelTuin vervul je een onmisbare rol. Daarom doen we er alles aan jou een plek te bieden waar je het beste tot je recht komt en het beste uit jezelf en je medewerkers haalt. 

We gaan voor kwaliteit

Kinderen tot bloei zien komen en ze spelenderwijs zien groeien, is misschien wel het mooiste wat er is. En daar doen we alles voor. Kwaliteit staat daarbij voorop. Dat zie je onder andere terug in ons meerjarenplan, onze pedagogische visie en beleid en in de inrichting van onze locaties en ons hoofdkantoor in Amsterdam. 

Echte teamspelers

Bij TintelTuin werken betrokken en gemotiveerde mensen. Teamspelers. Bovendien vorm je niet alleen een team met je collega’s op locatie, je hebt ook nauw contact met collega’s op het hoofdkantoor. Zij helpen je met wervingscampagnes en met belangrijke thema’s als onboarding, ontwikkeling en vitaliteit. Met de managers van andere locaties wissel je regelmatig kennis en ervaringen uit. Zo bouwen we met elkaar aan de toekomst van TintelTuin. 

Werken aan sterk leiderschap

Met een speciaal programma geven we straks samen invulling aan onze visie op leiderschap. Daarnaast ondersteunen we je met trainingen en cursussen. Wil je je graag in de breedte ontwikkelen? Dat kan ook. TintelTuin is een grote organisatie en continu in ontwikkeling en biedt daardoor veel perspectief.  

Aandacht voor vitaliteit

Wij geloven dat jij pas echt goed tot je recht komt als je lekker in je vel zit, met plezier aan het werk bent en je goed gefaciliteerd en gehoord voelt. Ook op het hoofdkantoor snappen we dat maar al te goed. Daarom werken we met een speciaal vitaliteitsprogramma. 

“TintelTuin is met belangrijke thema’s bezig, zoals onboarding van nieuwe medewerkers, ontwikkeling en het welzijn van medewerkers. Ook wordt veel geïnvesteerd in het aantrekken van nieuwe collega’s. Dat vind ik belangrijk, want dan kan ik mijn mensen een fijne werkplek bieden.”

Mariska – locatiemanager

Salaris & arbeidsvoorwaarden

We bieden jou natuurlijk een salaris conform de cao-kinderopvang, maar daar bovenop bieden we je nog vele mooie extra’s.

Opvangsoorten & doelgroepen

Bij TintelTuin kun je op allerlei groepen werken, van 0 tot 13 jaar. Op het kinderdagverblijf, de peuterspelen/voorschool en de BSO.

Onze pedagogische visie & manier van werken

Kinderopvang is meer dan alleen opvang. Wij willen bijdragen bij aan de groei en bloei van kinderen. Dat zie je terug in onze pedagogische visie en manier van werken.

Meer dan 90 locaties

TintelTuin is een grote organisatie met meer dan 90 locaties in de regio’s Amsterdam, Zaanstreek en Waterland. Bovendien hebben we IKC’s waar we opvang en onderwijs combineren. 

Vind jouw plek bij TintelTuin

Locatiemanager – Johanna Margaretha

(32 uur)
€ 3.743 - € 5.091
Bekijk vacature

Locatiemanager De Draaimolen

(32-36 uur)
€ 3.743 - € 5.091
Bekijk vacature

Locatiemanager IKC NoordRijk

(32-36 uur)
€ 3.743 - € 5.091
Bekijk vacature