Voor vragen omtrent werken bij TintelTuin bel: 088-0780780

Pedagogisch medewerker bij TintelTuin. Jouw plek.

Groeien en bloeien

Bij TintelTuin zetten we alles op alles om je te helpen groeien en bloeien. Op een hele prettige manier. Met extra taakuren en de inzet van pedagogisch assistenten, huishoudelijk ondersteuners, pedagogisch coaches en senior pedagogisch medewerkers op de groep, geven we je alle ruimte om te doen wat je wilt doen: helpen bij de ontwikkeling en groei van onze kinderen.

Echte teamspelers

Bij TintelTuin werken betrokken en gemotiveerde mensen met het hart op de juiste plek. Teamspelers. En dat is wat ons samen zo sterk maakt. Als collega waarderen we je om wie je bent en wat je betekent voor de kinderen. We vinden het belangrijk dat we ons verbonden voelen met elkaar en met de plek waar we werken. Daarom organiseren we regelmatig ontmoetingen en vieren we met elkaar bijzondere mijlpalen.

Blijven leren en ontwikkelen

Wij bieden een plek waar jouw talenten optimaal tot hun recht komen. Zodat je uitgroeit tot een echte TintelTuin professional die helemaal up to date is in het pedagogisch vakgebied.

Ambities om door te groeien? Dat kan ook. TintelTuin is een grote organisatie met een duidelijk loopbaanpad: van pedagogisch medewerker in schaal 6 tot en met locatiemanager in schaal 10. Wil je doorgroeien naar kantoor? Dat kan ook.

Lekker in je vel

De allerbeste zorg voor de kinderen begint met de allerbeste zorg aan onze eigen mensen. Want wij geloven dat jij pas goed voor onze kinderen kan zorgen als je lekker in je vel zit, plezier hebt in je werk en je goed verzorgd, gezien en gehoord voelt. Ons eigen vitaliteitsprogramma helpt je daarbij: van huiskamercoaches waarmee je je persoonlijke zorgen kunt bespreken tot en met sporten met korting.

“Elke week mag ik met de Experience bus van TintelTuin op tournee en laat ik kinderen kennismaken met mijn liefde voor muziek. Deze bus stouw ik vol met trommels, percussie-instrumenten, gitaren, versterkers, keyboard en zelfs een elektronisch drumstel. Voor mij is deze Experience bus een stukje erkenning en waardering voor mijn talent en het zorgt ervoor dat werken in de kinderopvang voor mij bijzonder blijft.”

Marten – pedagogisch medewerker

Salaris & arbeidsvoorwaarden

We bieden jou natuurlijk een salaris conform de cao-kinderopvang, maar daar bovenop bieden we je nog vele mooie extra’s.

Opvangsoorten & doelgroepen

Bij TintelTuin kun je op allerlei groepen werken, van 0 tot 13 jaar. Op het kinderdagverblijf, de peuterspelen/voorschool en de BSO.

Onze pedagogische visie & manier van werken

Kinderopvang is meer dan alleen opvang. Wij willen bijdragen bij aan de groei en bloei van kinderen. Dat zie je terug in onze pedagogische visie en manier van werken.

Vind jouw plek bij TintelTuin

Pedagogisch medewerker babygroep – Albatros

(26-34 uur)
€ 2.539 - € 3.489
Bekijk vacature

Pedagogisch medewerker BSO – Het Luchtkasteel

(24-28 uur)
€ 2.539 - € 3.489
Bekijk vacature

Pedagogisch medewerker BSO- KC IJdoorn

(20-24 uur)
€ 2.539 - € 3.489
Bekijk vacature