Voor vragen omtrent werken bij TintelTuin bel: 088-0780780

Pedagogisch medewerker bij TintelTuin. Jouw plek.

Groeien en bloeien

In de flexpool van TintelTuin bepaal je zelf wanneer en hoeveel je werkt. Je bent dus baas over je eigen rooster. Maar wel met alle voordelen van een werkgever. 

Vrijheid met zekerheid

Jij bepaalt jouw rooster. Alles is mogelijk. Van 0 tot 32 uur per week of een aantal vaste uren per maand. Je kunt verschillende locaties verkennen en ervaring opdoen met verschillende opvangsoorten. En wil je niet meer rouleren? Dan kijken we samen of we een fijne vaste plek voor je hebben. Naast die flexibiliteit heb je de zekerheid van een werkgever die goed voor je zorgt met opleidingen, pensioenopbouw, verzekering en vakantiegeld. En als je ziek bent, krijg je toch betaald. 

Veel fijne collega’s

Bij TintelTuin werk je met fijne collega’s. En dat is precies wat ons zo sterk maakt. Elke nieuwkomer is van harte welkom. We waarderen je om wie je bent en wat je betekent voor de kinderen. Met andere flexpool collega’s wissel je regelmatig kennis en ervaringen uit en doe je mee aan teamuitjes en de jaarlijkse studiedag.  

Blijven leren en ontwikkelen

Je kunt bij ons je talenten verder ontwikkelen op een manier die bij jou past. Met toegang tot trainingen als de babyspecialistenopleiding, interactievaardigheden en de VE-opleiding. Wil je doorgroeien? TintelTuin is een grote organisatie met een duidelijk loopbaanpad: van pedagogisch medewerker tot en met het hoofdkantoor.    

Lekker in je vel

Werken in onze flexpool draagt bij aan een gezonde werk/privé balans. Vind je het belangrijk om een vast inkomen te hebben? Wij werken met een urenbasis per kwartaal. Hoe jij het afgesproken aantal uren per kwartaal inzet is aan jou. Zo werk je flexibel, maar ben je altijd verzekerd van een vast inkomen. Daarnaast heb je toegang tot ons eigen vitaliteitsprogramma. 

“Mijn werk-privé balans vanuit de flexpool is heel erg fijn. Ik vul mijn eigen rooster. Ik kijk wanneer ik wil werken, wanneer ik kan werken. Op basis daarvan zet ik mijn beschikbaarheid aan.”

Marjolein – pedagogisch medewerker flexpool

Salaris & arbeidsvoorwaarden

We bieden jou natuurlijk een salaris conform de cao-kinderopvang, maar daar bovenop bieden we je nog vele mooie extra’s.

Onze pedagogische visie & manier van werken

Kinderopvang is meer dan alleen opvang. Wij willen bijdragen bij aan de groei en bloei van kinderen. Dat zie je terug in onze pedagogische visie en manier van werken.

Meer dan 90 locaties

TintelTuin is een grote organisatie met meer dan 90 locaties in de regio’s Amsterdam, Zaanstreek en Waterland. Bovendien hebben we IKC’s waar we opvang en onderwijs combineren. Kinderopvang is meer dan alleen opvang. Wij willen bijdragen bij aan de groei en bloei van kinderen. Dat zie je terug in onze pedagogische visie en manier van werken.

Vind jouw plek bij TintelTuin

Pedagogisch flex-medewerker – De Draaimolen

(27-36 uur)
€ 2.539 - € 3.837
Bekijk vacature

Pedagogisch medewerker VVE flexibele schil- KDV Het Schoenertje

€ 2.539 - € 3.837
Bekijk vacature

Pedagogisch medewerker Flexpool

(0-36 uur)
€ 2.539 - € 3.489
Bekijk vacature