Voor vragen omtrent werken bij TintelTuin bel: 088-0780780

Pedagogisch medewerker bij TintelTuin. Jouw plek.

Groeien en bloeien

Met de inzet van werkbegeleiders, pedagogisch coaches en senior pedagogisch medewerkers geven we je alle ruimte om te leren en te doen waar je blij van wordt: bijdragen aan de ontwikkeling en groei van onze kinderen.  

Welkom nieuwkomer

Bij TintelTuin werken betrokken en gemotiveerde mensen met het hart op de juiste plek. Echte teamspelers. Die elke nieuwkomer van harte welkom heten. We helpen je graag groeien, want alleen samen kunnen we de beste zorg leveren aan onze kinderen. 

Leren, werken & verdienen

Nieuw in de kinderopvang? Met een opleiding van TintelTuin breng je alles wat je leert direct in de praktijk. Bovendien leren wij, en de kinderen, ook graag van jou. Was je eerder kapper, kok of kunstenaar? Fijn als je jouw kennis en ervaringen met ons deelt. En ook niet onbelangrijk: je begint direct met verdienen.  

Begeleiding & ondersteuning 

De allerbeste zorg voor de kinderen begint met de allerbeste zorg aan onze eigen mensen. Daarom krijg je van ons alle ondersteuning tijdens jouw ontwikkeling tot pedagogisch professional: van een persoonlijke werkbegeleider tot een speciaal vitaliteitsprogramma.  

“Ik vind werken met kinderen zó leuk, ik had dit gewoon veel eerder moeten doen. Ik geniet gewoon zo erg van de blijdschap van die kindjes. Als ik ze zie, lachen ze naar me. En ik vind het ook zo bijzonder om aan hun ontwikkeling bij te dragen, kan een kindje ineens kruipen, of staan. Ja, kinderen een fijn en veilig gevoel geven, alsof ze thuis zijn, dat maakt me gewoon helemaal gelukkig.”

Esther  – pedagogisch medewerker in opleiding

Salaris & arbeidsvoorwaarden

We bieden jou natuurlijk een salaris conform de cao-kinderopvang, maar daar bovenop bieden we je nog vele mooie extra’s.

Opvangsoorten & doelgroepen

Bij TintelTuin kun je op allerlei groepen werken, van 0 tot 13 jaar. Op het kinderdagverblijf, de peuterspelen/voorschool en de BSO.

Onze pedagogische visie & manier van werken

Kinderopvang is meer dan alleen opvang. Wij willen bijdragen bij aan de groei en bloei van kinderen. Dat zie je terug in onze pedagogische visie en manier van werken.

Vind jouw plek bij TintelTuin