Voor vragen omtrent werken bij TintelTuin bel: 088-0780780

Bijzondere verhalen

Met de TintelTuin-bus breng je de kinderen ‘s ochtend naar school en ’s middags haal je ze weer op. Jij bent de eerste bij wie de kinderen na school hun verhalen kwijt kunnen. Hoe bijzonder is dat? En ook bij uitstapjes regel jij het vervoer en deel je mee in het plezier. 

Echte teamspelers

Bij TintelTuin werken betrokken en gemotiveerde mensen met het hart op de juiste plek. Echte teamspelers. En dat is precies wat ons samen zo sterk maakt. Als collega waarderen we jou om wie je bent en wat je betekent voor de kinderen. We vinden het belangrijk dat je je verbonden voelt met TintelTuin en je collega’s. Daarom organiseren we regelmatig ontmoetingen en vieren we samen bijzondere mijlpalen.   

Lekker in je vel

Behalve voor de kinderen zorgen we ook goed voor jou. Want alleen als je goed in je vel zit, kun je doen waar je goed in bent. Ons eigen vitaliteitsprogramma helpt daarbij: van huiskamercoaches waarmee je je persoonlijke zorgen kan bespreken tot en met sporten met korting.

“Als chauffeur ben ik ‘maar’ een verlenging van de school en de opvang, maar wel een hele belangrijke. Ik voel zeker dat ik een grote verantwoordelijkheid draag. Ik ben een soort opa voor de kinderen: een veilige haven. Sommige hebben zoveel meegemaakt en dan helpt het om erover te praten. Ik zie ze dan groeien. Daar ben ik trots op!”

Gerrit – chauffeur

Salaris & arbeidsvoorwaarden

We bieden jou natuurlijk een salaris conform de cao-kinderopvang, maar daar bovenop bieden we je nog vele mooie extra’s.

Vind jouw plek bij TintelTuin