Neem contact op via ons contactformulier of via 088-0780780

Incidentele extra opvang

Je koopt wanneer nodig een extra opvangdag. Je kind gaat dan gewoon naar dezelfde groep. Lukt dit niet? Dan zijn we verplicht je schriftelijk toestemming te vragen voor een andere groep. Je krijgt automatisch een rekening van deze extra dag.

Hulp bij calamiteiten

Heb je door omstandigheden extra opvang nodig? Dan kun je je kind voor een paar uur langsbrengen. Overleg met de locatiemanagers wat de mogelijkheden zijn.

Opvang bij verlies van werk

Werkloos worden gaat samen met veel zorgen. Gelukkig hoort de opvang van je kind daar niet bij. Je hebt nog minimaal 3 maanden recht op kinderopvangtoeslag en soms zelfs langer. Ook kun je het aantal dagen zonder gedoe terugbrengen tot 1 dag. Zo kan je kleine gewoon nog met zijn groepsgenootjes spelen, terwijl jij een nieuwe baan zoekt. Via de Belastingdienst lees je meer over de mogelijkheden.

Opvangdagen ruilen

Is je kind een keer afwezig op een opvangdag? Dan kun je gemakkelijk een opvangdag omwisselen via de OuderApp. Je krijgt bevestiging van de locatiemanager als je de dag kunt ruilen.

Heb je een vraag?

Neem contact op met:

één van onze relatiebeheerders

088 - 0780780

Veelgestelde vragen over Flexibele opvang

Wat voor soorten flexibele opvangen zijn er?

Er zijn verschillende soorten flexibele opvangmogelijkheden beschikbaar, waaronder incidentele opvang, flexibele opvanguren, flexibele opvangdagen en flexibele opvanglocaties. 

Wat is een flexibele kinderopvang?

Flexibele kinderopvang past zich aan aan de wisselende behoeften en schema’s van ouders, waardoor ze op korte termijn opvang kunnen regelen op basis van hun specifieke behoeften en roosters.