Voor vragen omtrent werken bij TintelTuin bel: 088-0780780

Onze missie

We bieden een eersteklas kinderopvang aan. Een vertrouwde en professionele plek waar het kind in het middelpunt staat. Maar ook een plek waar ouders en collega’s zich thuis voelen. Zo kan iedereen hier aan de leukste en sterkste versie van zichzelf werken. We werken samen met een grote groep bevlogen schoolbestuurders, gemeenten, GGD’s en welzijnsorganisaties om dit waar te maken. We hebben de beste pedagogisch experts in ons team, die aandachtig kijken en luisteren naar wat er beter kan. We zitten nooit stil en zetten net een stapje extra. Zo lopen we ook voor op de rest. We hebben flink wat jaren op de teller en delen onze opgedane kennis graag, maar zijn iedere dag nog nieuwsgierig. Zo kan iedereen hier spelenderwijs groeien.

Je groeit, geniet en leert bij TintelTuin!

TintelTuin kinderopvang. Poppetje met pijl.

Onze visie

Wij zorgen ervoor dat al onze kinderen wendbaar de wijde wereld in kunnen. En dat ouders en medewerkers hun wereld ten volle kunnen benutten. We verbinden onze wereld en de maatschappij en zorgen ervoor dat we samen nog beter worden. Wij zijn er zodat jij je ambities waar kunt maken, nu en in de toekomst.

Wij zijn TintelTuin, we zijn er voor je!

Onze opvangsoorten
& doelgroepen

TintelTuin biedt een vertrouwde plek voor kinderen van 0 tot 13 jaar in regio’s Amsterdam, Zaanstreek en Waterland.

Kinderdagverblijf

Bij TintelTuin bieden we kinderen van 0 tot 4 jaar een warme en veilige plek om te spelen en ontwikkelen. We hebben voor iedere leeftijd een passende plek. Zo zijn er babygroepen, peutergroepen en verticale groepen:

  • Babygroepen van 0 tot 1 jaar
  • Babygroepen van 0 tot 2 jaar
  • Peutergroepen van 1 tot 4 jaar
  • Peutergroepen van 2 tot 4 jaar
  • Verticale groepen van 0 tot 4 jaar

Peuterspelen/voorschool

Op onze locaties in Amsterdam, Zaanstad, Waterland en Oostzaan werken we met voorschoolse educatie (VE) om kinderen te helpen bij het maken van een gelijkwaardige start op de basisschool.

Met een VE-certificaat leer je hoe je extra aandacht kunt geven aan de verschillende ontwikkelingsgebieden, zoals taalontwikkeling, motoriek, sociale relaties en creativiteit. Heb je nog geen VE-certificaat? Wij helpen je graag bij het behalen daarvan.

Buitenschoolse opvang (BSO)

Op onze buitenschoolse opvang zie je eigenlijk alleen maar blije gezichten. Want elk kind heeft hier altijd genoeg vriendjes om mee te spelen en ze bedenken samen de leukste activiteiten.

Onze buitenschoolse opvang bestaat uit:

  • Voorschoolse opvang
  • Naschoolse opvang (ook op schoolvrije dagen)
  • Vakantieopvang
  • Tussenschoolse opvang (beperkte locaties)

Integraal Kind Centrum (IKC)

Elke paar jaar van plek wisselen, is intensief voor kinderen. Daarom is TintelTuin op verschillende locaties onderdeel van een Integraal Kind Centrum (IKC), waarin wordt samengewerkt met een basisschool. Kinderdagverblijf, peuteropvang, onderwijs en buitenschoolse opvang lopen naadloos in elkaar over. Dat is veilig en vertrouwd.

Onze pedagogische visie en manier van werken

Wij vinden dat kinderopvang meer is dan alleen maar opvang. We stimuleren actief de ontwikkeling van al onze kinderen, zodat ze spelenderwijs leren en wijzer worden. Dat zie je terug in onze pedagogisch visie en manier van werken.

TintelTuin in cijfers

Met meer dan 40 jaar ervaring zijn we een begrip in de regio’s Amsterdam, Zaanstreek en Waterland.

0 +
Medewerkers in dienst
0 miljoen
Omzet per jaar
0 +
Kinderen bij ons op de opvang
0
Locaties in Nederland

Benieuwd wat wij in 2023 deden? Lees ons jaaroverzicht.

Meer dan 90 locaties

TintelTuin heeft meer dan 90 locaties in de regio’s Amsterdam, Zaanstreek en Waterland. Kijk hier voor een locatie bij jou in de buurt.