Voor vragen omtrent werken bij TintelTuin bel: 088-0780780

Veel vrijheid en verantwoordelijkheid

Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk. Je bent vaak op pad om collega’s op verschillende locaties te helpen. Samen met je team zorg je voor een prettige en veilige omgeving voor kinderen én collega’s. Daar worden wij blij van. 

Echte teamspelers

Bij TintelTuin werken betrokken en gemotiveerde mensen met het hart op de juiste plek. Echte teamspelers. En dat is precies wat ons samen zo sterk maakt. Als collega waarderen we jou om wie je bent en wat je betekent voor de kinderen. We vinden het belangrijk dat je je verbonden voelt met TintelTuin en je collega’s. Daarom organiseren we regelmatig ontmoetingen en vieren we samen bijzondere mijlpalen.  

Lekker in je vel

Behalve voor de kinderen zorgen we ook goed voor jou. Want alleen als je goed in je vel zit, kun je doen waar je goed in bent. Ons eigen vitaliteitsprogramma helpt daarbij: van huiskamercoaches waarmee je je persoonlijke zorgen kan bespreken tot en met sporten met korting.

“Het is bijna of ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt. Technische klusjes doen in het bijzijn van kinderen, dat is toch genieten.”

Ted – medewerker technische dienst

Salaris & arbeidsvoorwaarden

We bieden jou natuurlijk een salaris conform de cao-kinderopvang, maar daar bovenop bieden we je nog vele mooie extra’s.

Vind jouw plek bij TintelTuin