Neem contact op via ons contactformulier of via 088-0780780

Werken bij omgeving

Een nieuwe omgeving. Hoe ziet jouw droombaan bij TintelTuin eruit? Zoek, vind en solliciteer meteen.

Volledig vernieuwd

Voor je de sprong naar TintelTuin waagt, wil je vast weten wat je te wachten staat. We hebben een volledig nieuwe omgeving gemaakt voor werken bij TintelTuin. Alles is hier in detail te vinden.

Sollicitatieproces in het kort

Solliciteren
In je cv en korte motivatie vertel je ons waarom je kiest voor TintelTuin en deze vacature. Na je sollicitatie krijg je een mail en kun je een account aanmaken in ons sollicitantenportal.

Screening
Onze recruiters kijken of je voldoet aan de wettelijk vastgestelde kwalificatie-eisen voor pedagogisch medewerkers en de eisen van de vacature. Is alles in orde? Dan gaan we samen verder naar de volgende stap!

Online kennismaking
Tijd om online handen te schudden! Onze recruiters plannen een eerste kennismaking in via Microsoft Teams.

Sollicitatiegesprek op locatie
Na de online kennismaking plannen we een gesprek in met de hiring manager op de plek waar je gesolliciteerd hebt. We bespreken hoe goed je bij TintelTuin past, of je de persoon bent die we zoeken en of jij jezelf ook verder ziet groeien bij TintelTuin. Allebei enthousiast? Dan zetten we de volgende stap.

Meedraaien op locatie
Je draait een paar uur mee op een groep, zodat we een goed beeld krijgen van jou als pedagogisch medewerker. Leuk, want zo maak je alvast kennis met het team en met de kinderen.

Gerelateerd nieuws

2 november 2023

Code oranje 2 november 2023

Lees meer
2 oktober 2023

PeuterTuin en TintelTuin gaan samen verder

Lees meer
26 september 2023

Dag van de Pedagogisch Medewerker 2023

Lees meer