Neem contact op via ons contactformulier of via 088-0780780

Onze eigen content creator Steef: een aanwinst voor de BSO!

Dat opvang bij de BSO’s van TintelTuin veel meer is dan alleen buiten spelen en knutselen, weet je waarschijnlijk wel. Maar het gaat nog ietsje verder. Zo is er bijvoorbeeld Steef, onze eigen content creator. We zijn ontzettend trots op het werk dat hij doet voor TintelTuin.

Steef komt uit de kleinkunst wereld en werkt o.a. als acteur, regisseur en programmamaker. En nu dus ook als content creator voor TintelTuin. Hij gaat langs de BSO’s om workshops te geven. De kinderen vinden dit geweldig! Ook maakt hij een video met de kinderen in de hoofdrol, die hij zelf filmt, regisseert en bewerkt tot een mooi eindproduct. Daarnaast maakt hij ook promo video’s van de locaties waar hij komt.

Een professionele film met de kinderen in de hoofdrol

Naast de vlogworkshop maakt Steef tijdens zijn bezoekjes aan de BSO ook altijd een professionele film met de kinderen in de hoofdrol. Samen bedenken ze het verhaal. Daarna gaan de kinderen aan de slag als acteur onder de professionele begeleiding van Steef. Met zijn edit skills maakt hij vervolgens een meesterwerk van de opnames.

Zo was er bijvoorbeeld een film over een ontmoeting met een alien. Die wilde graag werken op de BSO. En bij De Stadshoeve (een BSO op een boerderij) bedachten ze een verhaal over vervuilde grond. De koeien werden daar een beetje gek van. Op BSO Het Luchtkasteel wilden ze graag het verhaal van Claes Compaan vertellen en maakten hier samen met Steef een korte film over.

'Ik ben verrast door hoe enthousiast de kinderen zijn. Als ik m’n filmpjes laat zien, wil eigenlijk altijd iedereen meedoen. Dan gaan al die handjes omhoog en zijn ze allemaal heel nieuwsgierig.'

Door Steef - content creator

Steef over zijn werk als content creator bij TintelTuin

“Het leukste aan mijn werk is dat ik veel locaties van TintelTuin bezoek. De waarde van het werk dat de mensen in de kinderopvang doen waardeer ik enorm. De pedagogisch medewerkers van TintelTuin zijn echt goud waard!
Ik vind het ook heel leuk om kinderen te enthousiasmeren met wat ik maak. En ze de mogelijkheid te geven om uit te drukken wat er in hun hoofd zit. Ik ben verrast door hoe enthousiast de kinderen zijn. Als ik m’n filmpjes laat zien, wil eigenlijk altijd iedereen meedoen. Dan gaan al die handjes omhoog en zijn ze allemaal heel nieuwsgierig.”

Gerelateerde verhalen

23 januari 2024

De warme lunch bij TintelTuin

Lees meer
2 oktober 2023

Het BSO kamp van De Golfbreker

Lees meer
21 september 2023

De Sport BSO, waar plezier en samenwerken voorop staan

Lees meer