Neem contact op via ons contactformulier of via 088-0780780

Team debiteurenbeheer: “Wij bieden hulp bij het aanvragen van kinderopvangtoeslag”

We zijn trots op de vele mogelijkheden die we ouders bieden om te zorgen dat ze hun facturen kunnen betalen. Neem alsjeblieft contact met ons op als je vragen hebt of twijfelt. Wij kunnen bijvoorbeeld hulp bieden bij het aanvragen van de kinderopvangtoeslag, maar denken ook met ouders mee als het betalen van een factuur deze maand even niet lukt.

Groei, geniet en leer bij TintelTuin.

Hulp bij kinderopvangtoeslag

Weet je wie we graag eens in het zonnetje willen zetten? Dat is ons team van de afdeling debiteuren. Zij gaan elke dag door het vuur om ouders zo goed mogelijk te helpen en informeren over betalingen en kinderopvangtoeslag. We zijn trots op de vele mogelijkheden die we ouders bieden om te zorgen dat ze hun facturen kunnen betalen. En we halen daar best heel veel voor uit de kast.

Debiteurenbeheer de gezelligste afdeling van TintelTuin

Bij TintelTuin denk je vaak als eerst aan onze kinderopvang. Dat is logisch. Maar er zit nog een hele organisatie achter. Met onder andere onze afdeling debiteurenbeheer. Dit klinkt misschien niet als de meest leuke afdeling. Maar niets is minder waar. Want dit is misschien wel de gezelligste afdeling van TintelTuin. Met een team van 5 bevlogen dames die alles weten over kinderopvangtoeslagen en betalingen. “Een deel van ons werk is mensen beschermen tegen financiële problemen. Wij, Lucienne, Wendeline, Saskia, Marije en Nancy doen er alles aan om ouders zo goed mogelijk te helpen hierbij. Als betaalproblemen oplopen, gaan we het gesprek aan. We voelen ons verantwoordelijk om mensen niet in de schulden te laten komen door kinderopvangkosten. En zijn hier heel proactief in.”

Wij bieden hulp bij het aanvragen van kinderopvangtoeslag

Kinderopvangtoeslag is voor sommige mensen best een ingewikkeld onderwerp. Want hoe vraag je dat aan? En hoe kun je wijzigingen doorvoeren? Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Gelukkig weten wij precies hoe het zit en we leggen het je graag uit.

Via mijn.toeslagen.nl of de toeslagen app van de belastingdienst vraag je eenvoudig kinderopvangtoeslag aan. Het is zelfs mogelijk om het bedrag van de kinderopvangtoeslag direct op onze rekening te laten storten. Klik dan het vinkje aan ‘toeslag direct uit laten betalen aan kinderopvang organisatie’. Dit heeft veel voordelen. Wij mogen dan op verzoek van ouders bijvoorbeeld wijzigingen direct doorvoeren. Zodat ze dit niet zelf hoeven te doen. Dit kan veel problemen voorkomen.

“Een deel van ons werk is mensen beschermen tegen financiële problemen. Wij, Lucienne, Wendeline, Saskia, Marije en Nancy doen er alles aan om ouders zo goed mogelijk te helpen hierbij.“

Door Team debiteurenbeheer

Hoeveel gaat de prijs van kinderopvang omhoog in 2023?

Deze vraag zien wij vaak voorbijkomen. Per 1 januari 2023 is de prijs van kinderopvang in Nederland omhoog gegaan. Voor de meeste ouders zal dit neerkomen op een paar tientjes per maand. Maar hoeveel precies, verschilt erg per situatie. Wil je hier meer over weten. Dan verwijzen we je graag door naar onze rekenhulp. Hier kun je voor jouw persoonlijke situatie een goede berekening maken. En vergeet niet het nieuwe uurtarief meteen door te geven aan de Belastingdienst.

Neem contact op bij vragen of twijfel

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: “Neem alsjeblieft contact met ons op als je vragen hebt of twijfelt. Heb je bijvoorbeeld vragen over kinderopvangtoeslag. Of verandert er iets in jouw situatie. Of kun je je rekening niet betalen, informeer ons snel; wij kijken niet snel ergens van op en hoe eerder een situatie bij ons duidelijk is, hoe beter we kunnen helpen”.
Ons team staat voor je klaar om je zo goed mogelijk te helpen en informeren. Dat doen we graag!” Je kunt ons bereiken via debiteuren@tinteltuin.nl of bel naar 020-493 93 28.

Gerelateerde verhalen

Werken bij TintelTuin. Jouw plek.
2 mei 2024

Een kijkje achter de schermen bij de praktijkopleiders

Lees meer
Werken bij TintelTuin. Jouw plek. Solliciteer nu.
23 januari 2024

De warme lunch bij TintelTuin

Lees meer
Kamp BSO De Golfbreker
2 oktober 2023

Het BSO kamp van De Golfbreker

Lees meer